Programma Internationale Vrouwendag Hengelo

Programma 2020

We nodigen jullie van harte uit om mee te doen. Het thema voor vrouwendag 2020 is "Vrijheid", inspiratie voor iedereen als je het ons vraagt! Samen komt er pas echt een programma voor alle vrouwen!
Wees van harte welkom met je ideeën of zin om iets te doen. Wellicht zoek je ook contact met anderen om mooie activiteiten op Vrouwendag 2020 te organiseren? Een feest, een lezing, een workshop, een film vertonen of.......????

Neem gerust contact met ons op. We gaan mensen, plannen, middelen matchen!

Wil je zelf actief een internationale vrouwendag organiseren: kijk eens op https://www.internationale-vrouwendag.nl/voor-organisatoren/

In 2019 hadden we een fantastisch programma met de V-mail art tentoonstelling in het Storkpaviljoen, de workshops in de Sterrentuin. Bovendien hadden we een hele fijne samenwerking met bijvoorbeeld de bibliotheek (een lezing van Ellen Pot  over kansen voor vrouwen in de techniek, een lezing over vrouwen in de kunst, de opening van internationale vrouwendag door Hengelose raadsleden vanwege 100 jaar vrouwenkiesrecht) en Museum Hengelo (een speciale middag met films van Hengelose vrouwen, over hun werkend leven). Foto's, korte verslagjes vind je op de facebookpagina "Internationale vrouwendag Hengelo".